IMG_0555.JPG

Bliv medlem

Stars of life.bmp

Som medlem og frivillig i Medic Team indgår du i et godt fællesskab
 

Vi kan altid bruge flere medlemmer

Har du interesse i at yde førstehjælp og vil du gerne have mere praktisk erfaring og måske en højere uddannelse i at yde hjælp til tilskadekomne, så er du velkommen som medlem af foreningen.
 

Har du ikke et førstehjælpskursus eller er det meget længe siden, du har gennemført din førstehjælpsuddannelse er du stadig meget velkommen som medlem.

 

Kontingentet består af de timer du stiller dig til rådighed på vores indsatser. Du vil til gengæld få en DFR-godkendt førstehjælpsuddannelse og blive tilbudt uddannelse som Nødbehandler. 

 

Du får mulighed for at deltage i løbende uddannelse og træning i håndtering af tilskadekomne (HAT) og ikke mindst få en masse praktisk træning i udførelse af førstehjælp, ved deltagelse på vores indsatser.

Du vil på hver vagt du deltager i, få udbetalt skattefri kørselsgodtgørelse. 

Vores indsatser ligger primært i perioden 1. april til 1. september, mest i weekends og på  enkelte hverdagsaftener.

Alle i Medic Team KBH har det til fælles, at vi ønsker at gøre en forskel ved at yde en frivillig indsats, for at hjælpe dem, der kommer til skade eller bliver akut syge, når de deltager eller er publikum ved et arrangement.

Vi har en rigtig god ånd og et godt samarbejde i foreningen.

Vi får megen ros for vores indsatser og mange af arrangørerne har brugt os i mange år og vil fortsætte med at gøre det. 

Brug kontaktformularen, eller kontakt os, på tlf. 60 19 60 00 eller på mail: post@medicteamkbh.dk og hør nærmere om foreningens virke.

Vi ser frem til at høre fra dig.